Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot469635.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Бой по трибуните и напрежение на терена по време на двубоя между Хебър и Ботев (Пд) – Sportove
Намери ни
To Top

Бой по трибуните и напрежение на терена по време на двубоя между Хебър и Ботев (Пд)

Отборите на Хебър и Ботев (Пд) играят един срещу друг в Пазарджик, а напрежението на и покрай терена сериозно взе връх през първото полувреме на двубоя. Още в 13-ата минута фенове на „канарчетата“ в гостуващия сектор се сбиха помежду си, което принуди полицията да се намеси. Страстите обаче бяха много бързо потушени от органите на реда.

В 30-ата минута пък Мартин Секулич пропусна дузпа за пловдивчани, а веднага след нея се стигна до сериозно напрежение, защото Точукву Ннади изблъска Николас Пенев на тъчлинията.


Стигна се до разправии и блъскания между футболистите, но главният съдия Георги Вълчев веднага се намеси, раздаде няколко жълти картона, изгони един от помощниците на Любослав Пенев и потуши напрежението.

Покрай тази ситуация обаче се стигна и до разправии между феновете на двата тима, които си размениха няколко неприлични реплики, а част от привържениците на „канарчетата“ се опитаха да нахлуят на терена. Това накара отново полицията да заобгради сектора за гости и да успокои страстите.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558