Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/08/screenshot468754.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Предстоят още три интересни битки в Шампионската лига – Sportove
Намери ни
To Top

Предстоят още три интересни битки в Шампионската лига

Тази вечер ще се изиграят втората порция мачове от третия предварителен кръг на Шампионската лига. Предстои да видим още три доста интригуващи сблъсъка по терените на Стария континент.

Най-любопитна изглежда срещата между Панатинайкос и Марсилия. Шампионът на Гърция е изключително корав съперник, който може да окаже повече от сериозна съпротива на френския гранд.


Марсилци обаче имат амбицията да играят в групите на най-силния клубен турнир и затова ще опитат да постигнат добър резултат в Атина, който да им даде предимство още преди реванша на „Велодром“.

Във втората среща за деня един срещу друг застават Слован (Братислава) и Макаби (Хайфа). Двата тима изглеждат с доста изравнени сили и това прави сблъсъка изключително непредвидим. Израелците имат по-голям опит в Европа, но и словаците разполагат с добър състав и ще направят всичко възможно да минат още едно стъпало напред в турнира.

Накрая идва и срещата между Глазгоу Рейнджърс и Сервет. Тук шотландците са изявен фаворит, но това по никакъв начин не им гарантира сигурно продължаване напред. В миналия кръг швейцарците показаха страхотен характер, отстранявайки Генк с човек по-малко. Така че те въобще не бива да бъдат подценявани.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558