Намери ни
To Top

Челси и Нюкасъл не се победиха, Ник Поуп с геройски намеси за „свраките“

Челси и Нюкасъл направиха равенство 1:1 в приятелски мач, игран в Атланта. Николас Джаксън откри за „сините“ от Лондон в 12-ата минута и показа, че бързо се адаптира към тима, след като се разписа и при победата с 4:3 над Брайтън. За Нюкасъл точен беше Мигел Алмирон в края на първото полувреме. Парагваецът получи топло посрещане от местната публика, която не е забравила силните му изяви с екипа на Атланта Юнайтед между 2017 и 2018 година.


Рийс Джеймс изведе Челси с капитанската лента, а в предни позиции си партнираха новите попълнения Николас Джаксън и Кристофър Нкунку. По крилата започнаха Михайло Мудрик и Ян Маатсен. 

Нюкасъл беше без най-новата си покупка Харви Барнс и лидера в средата на терена Бруно Гимараеш, което даде шанс на тийнейджъра Люис Майли да стартира от първата минута. В атака мениджърът Еди Хау заложи на Антъни Гордън, Александър Исак и Алмирон.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол