Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot465293.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Стойчо Младенов: Не поставихме ФКСБ под натиск – това са грешки на растежа – Sportove
Намери ни
To Top

Стойчо Младенов: Не поставихме ФКСБ под натиск – това са грешки на растежа

Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира загубата от ФКСБ в първия двубой от втория квалификацонен кръг на Лигата на конференциите. „Червените“ отстъпиха на румънците с 0:1, а Екзекутора на Ливърпул заяви, че е трябвало отборът да рискува малко повече.

„Разбира се, че ФКСБ е по-опитният отбор. Не ги поставихме под натиск в нито един момент от игровото време.


Може би трябваше да рискуваме малко повече. Това са грешки на растежа. 

Имаме шансове в реванша, разбира се. Както те ни победиха тук, така и ние може да ги победим там. Треньорът ще си анализира положителното и отрицателното в днешния мач. Трябва да коригираме всичко, което е необходимо, за да отидем там и да се представим добре. 

Дотам сме я докарали, че се молим един българин повече да имаме във всеки един състав. За съжаление все по-малко са българите“, заяви Младенов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558