Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/07/screenshot464820.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Танчо Калпаков: Късметът този път ни обърна гръб – Sportove
Намери ни
To Top

Танчо Калпаков: Късметът този път ни обърна гръб

Отборите на Марек и Монтана завършиха 0:0 в мач от втория кръг на Втора лига. И двата отбора имаха своите шансове, но жегата на митичния “Бончук” бе смазваща и попречи на играчите да разкрият пълния си потенциал. Старши треньорът на дупничани – Танчо Калпаков, сподели и, че за крайния резултат роля е изиграло и не докрай възстановеното състояние на футболистите.

„До последния съдийски сигнал търсихме победата.


Забеляза се, че бяхме не напълно възстановени. Монтана имаше два дни повече за почивка. В тези жеги това е важно. Не го казвам като оправдание, а казвам факти. Усетих, че нямаше тази динамика в нашия отбор от първия мач. Имаше умора. Въпреки това, момчетата се пребориха с жегите, показаха характер, търсеха победата докрай. Късметът този път ни обърна гръб. Още на полувремето направихме две промени с цел да освежим отбора и да търсим решения пред вратата на Монтана. Имаме класни играчи на пейката, играта се оживи второто полувреме. Но към края не ни достигнаха сили“, сподели пред медиите Калпаков.

Калпаков все пак сподели, че съжалява за загубените две точки.

„Съжаляваме, че изпуснахме победата и не можахме да направим един празник за града. Видяхте, че дойдоха доста хора. Искам да поздравя феновете и да ги призова да продължават да ни подкрепят. Ние даваме всичко от себе си. Ние сме максималисти, искахме да бием и в двата мача. Със сигурност няма никой доволен в съблекалнята. Нищо друго не ни удовлетворява освен победата“, допълни треньорът на Марек.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558