Намери ни
To Top

Челси не се интересува от Магуайър

Челси няма интерес към защитника на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър. В последните седмици името на 30-годишния играч бе свързвано със „сините“, но според информация на „Гардиън“ на „Стамфорд Бридж“ не планират оферта за него.

Маурисио Почетино има нужда от подсилване в центъра на отбраната. Уесли Фофана е контузен и ще отсъства за дълъг период от време.


Калиду Кулибали бе продаден в Саудитска Арабия, а Трево Чалоба също гледа към изхода. Именно заради това привличането на поне един централен бранител влиза в плановете на Челси за лятната селекция, но по последни данни те не се интересуват от Магуайър, а от футболиста на Кристъл Палас Марк Геи.

В същото време бъдещето на Магуайър остава доста несигурно. Мениджърът Ерик тен Хаг му отне капитанската лента, което е още един знак, че няма да разчита на него. Името на защитника постоянно се спряга за трансфер, но засега до такъв все още не се е стигнало. Към него интерес има и от Уест Хам, но „чуковете“ искат да го взмат под наем, докато в Юнайтед държат на директна продажба.

През миналия сезон Магуайър изигра 31 мача във всички турнири, но само в половината от тях бе титуляр. Наскоро той получи увеличение на заплатата си, според клауза в договора си, което ще направи продажбата му още по-сложна. Контрактът му изтича след две години.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол