Намери ни
To Top

Уанда Нара отрече за левкемията

След като през миналата седмица аржентинските медии и след тях световните издания гръмнаха с новината, че известният модел, телевизионен водещ и футболен агент Уанда Нара е болна от левкемия, днес самата тя излезе с изявление в социалните си мрежи и отрече потресаващата новина. Нара влезе в болница, което даде повод да се спекулира със здравословното ѝ състояние.

В изявлението си в социалните мрежи тя казва, че всъщност е била в лечебното заведение, за да мине през рутинни прегледи, които прави ежегодни или преди пътуване в чужбина.

36-годишната аржентинка благодари за моралната подкрепа, която е получила, но и разкритикува, че казусът е бил разпространен сред медиите, от които децата ѝ научили за внушеното напрежение.


Тя опитала да скрие какво се случва от най-малките членове на семейството си, при положение, но не успяла.

“Като всички майки, аз се опитвах да скрия страховете и тревогите си от децата си. Още повече че все още нямаше точна диагноза. За съжаление в петък получихме потвърждение от журналистите за диагноза, която аз самата нямах. Тогава не бяха минали и 24 часа от първото ми изследване. Децата ми винаги са разбирали всичко от мен, аз винаги говоря с тях и това нямаше да е изключение. Но бих избрала да го направя след повече резултати и проучвания в ръка”, пише Нара в част от публичното си обръщение.

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Wanda nara (@wanda_nara)

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Любимец 13