Намери ни
To Top

Наоми Осака стана майка на момиче

Наоми Осака, бивша водачка в женската тенис-ранглиста, стана майка на момиче и публикува в профилите си в инстаграм и туитър снимка на крачетата на дъщеря си, облечени в тематични тенис-ританки.

„Е, това беше едно страхотно малко прекъсване и сега се връщаме към нашата редовно планирана програма“, написа още тенисистката в социалните мрежи.

През януари Осака и нейният приятел – американският рапър Кордий, обявиха публично бременността на четирикратната шампионка от Големия шлем. А през юни самата Наоми отново говори по темата и разкри, че двойката очаква момиченце.


И раждането на детето се превърна в тема за разговори в последните дни в пространството. Като списание Пийпъл още във вторник съобщи, че това се е случило, цитирайки анонимен източник. Ден по-късно, официалната страница на женската-тенис асоциация (WTA) също написа, че Осака е родила в болница в Лос Анджелис.

View this post on Instagram

A post shared by 大坂なおみ???????????????? (@naomiosaka)

25-годишната състезателка не е участвала на турнири от миналия септември, когато се оттегли от корта в Токио. Но пак по неофициална информация, нейните планове са да се върне към състезателната програма през януари за Откритото първенство на Австралия.

Ощр от категория Любимец 13