Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot457938.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Антъни Иванов даде второ време в сериите на 100 метра свободен стил – Sportove
Намери ни
To Top

Антъни Иванов даде второ време в сериите на 100 метра свободен стил

Антъни Иванов участва на Държавното първенство по плуване на басейн „Диана“, въпреки съобщението на БОК, че наказанието му за спиране на състезателните права за две години е потвърдено от Спортния арбитражен съд.

Един от водещите български плувци в последните години стартира в сериите на 100 метра свободен стил на започналия тази сутрин шампионат и даде второ време – 51.68 секунди, с което се класира за финала тази вечер. Най-бърз в пресявките бе съотборникът на Иванов в ПСК Черно море Дениел Нанков,с 51.


43 секунди.

От БОК обявиха вчера, че Спортният арбитражен съд в Лозана потвърждава двегодишното наказание на плувеца за три неявявания на извънсъстезателни допинг теста, но адвокатът на състезателя Георги Градев опроверга информацията и заяви, че все още няма влязло в сила наказание заради липса на мотиви по делото.

Антъни Иванов, 24-годишен, бе заявен на пет дисциплини за Държавното първенство, но след съобщението на БОК вчера той бе изваден от стартовите списъци. Самият плувец увери снощи, че ще стартира на басейн „Диана“ и това бе потвърдено тази сутрин, когато бе добавен в първа серия на 100 метра свободен стил.

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558