Намери ни
To Top

Манчестър Сити се включва днес в наддаването на Деклан Райс?

Шампионът Манчестър Сити официално ще се включи днес в трансферната битка за халфа на Уест Хам Деклан Райс, който е голямата цел на Арсенал. „Топчиите“ вече отправиха две оферти за английския национал, втората от които за рекордните за клуба 90 милиона паунда (75 млн. плюс 15. млн под формата на бонуси).


Те обаче бяха отхвърлени от „чуковете“.

Още през миналия месец се заговори, че изненадващо Манчестър Сити също планира да направи предложение за Райс. Днес това ще се бъде материализирано с първа оферта от страна на „гражданите“, твърди Дейвид Орнстийн от „Ди Атлетик“. Клубът от „Етихад“ вече привлече Матео Ковачич от Челси, който трябва да замени Илкай Гюндоган, поемащ към Барселона. Джосеп Гуардиола обаче иска още един качествен полузащитник. 

Все още не са разкрити параметрите по евентуалната оферта на Манчестър Сити. Логично е обаче тя да бъде по-висока от тези на Арсенал, които вече Уест Хам отхвърли. Вероятно става дума за предложение от порядъка на 100 милиона паунда плюс 10 милиона под формата на бонуси. „Чуковете“ искат около 120 милиона.

Според английските медии самият Райс предпочита да премине в Арсенал.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол