Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot456014.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Клинсман: Това е преходен период, има много работа – Sportove
Намери ни
To Top

Клинсман: Това е преходен период, има много работа

Юрген Клинсман ще се опита да промени неубедителния си старт като селекционер на националния отбор по футбол на Република Корея, като той няма победа в първите си четири мача начело на тима след смяната на Пауло Бенто.

Клинсман бе назначен на поста през месец февруари и тимът му записа две равенства и две загуби, след като на Световното първенство в Катар отборът успя да излезе от групите. Ремито с Колумбия бе последвано от загуби от Уругвай и Перу, а тимът на германския треньор направи 1:1 срещу Ел Салвадор във вторник в последната си среща.

„Надявам се, че мога да коригирам това възможно най-бързо, защото вярваме, че трябваше да спечелим и четирите мача“, каза Клинсман.


– Не само в един или два, и в четирите мача бяхме по-добрият отбор и играхме впечатляващ футбол, особено през първото полувреме срещу Колумбия, през втората част с Уругвай и двете срещи с Перу и Ел Салвадор. Бяхме по-добрият отбор, създадохме много шансове. Но не вкарахме. Трябва да реализираме положенията си в следващия мач и ще работим върху това.

Той беше назначен на поста 3 години, след като изкара разочароващ период в Херта Берлин. 58-годишният бивш нападател призна, че той е екипът му все още се адаптират и ще се опитат да развият тима за финалите на Купата на Азия в Катар през януари. „Това е преходен период и научихме много за последните три месеца. Имаме и други предизвикателства, идва Купата на Азия. Трябва да мислим за съперниците ни. Това е чудесен проект, но има и много работа“, завърши Юрген Клинсман.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558