Намери ни
To Top

Лука Йович и агентът му ще се срещнат с ръководството на Милан

Един от директорите в Милан – Жофре Монкада, ще се срещне с нападателя Лука Йович и агента му в следващите дни, за да разговарят за плановете на клуба след края на сезона.

Миланският гранд се готви да направи доста промени през лятото след разочароващата състезателна година под ръководството на Стефано Пиоли. В плановете влиза треньорска смяна и обновяване на състава през летния трансферен прозорец. Йович е сред футболистите, за чието бъдеще в отбора все още няма яснота.


Сърбинът се присъедини към “росонерите” от Фиорентина през миналото лято със свободен трансфер. 26-годишният нападател има още по-малко от два месеца от настоящия си договор с клуба и не е сигурно дали ще получи предложение за удължаването му преди края на юни.

Монкада възнамерява да даде конкретен отговор на Йович и мениджъра му Фали Рамадани на среща в предстоящите дни, твърди Calciomercato.com. Въпреки липсата на много игрови минути футболистът има желание да подпише нов контракт с Милан, но ръководството на клуба все още не е взело окончателно решение дали да го задържи за още един сезон.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558