Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot456026.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Унион се разбра с германски национал, сделка с Интер обаче все още няма – Sportove
Намери ни
To Top

Унион се разбра с германски национал, сделка с Интер обаче все още няма

От Унион (Берлин) в крайна сметка са успяли да постигнат договорка с левия бек на Интер Робин Госенс, съобщава Фабрицио Романо.

Това потвърждава и Флориан Плетенберг, който добавя, че германският национал не е недоволен от престоя си при “нерадзурите”, но се надява на повече игрово време през следващия сезон предвид Евро 2024. Тепърва обаче двата клуба трябва да постигнат споразумение за цената на играча. Миланският гранд настоява да получи 15-18 млн.


евро, като не е изключено това да стане чрез наем с опцията за задължително закупуване на 28-годишния футболист.

Госенс пристигна в Интер първо под наем преди година и половина, а през миналото лято беше привлечен за постоянно с трансфер от Аталанта на стойност 27 млн. евро, като в дебютния си сезон с екипа на тима записа 1826 игрови минути в 49 мача във всички турнири, отчитайки се с 4 гола в тях.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558