Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot455470.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лече обяви раздяла със своя треньор – Sportove
Намери ни
To Top

Лече обяви раздяла със своя треньор

От Лече официално обявиха, че се разделят със старши треньора Марко Барони след провала на преговорите за удължаване на договора му.

59-годишният специалист застана начело на тима през юли 2021 година и го изведе до промоция в Серия „А“ в дебютния си сезон. През втората година на Барони в Лече отборът завърши на 16-о място в италианския елит с 8 победи, 12 равенства и 18 поражения. Наставникът е получил предложение за нов контракт с „джалоросите“ за още една година и увеличение на заплатата си, но не е приел.


„След среща между клуба и треньора Марко Барони, както и с агента му, съобщаваме, че двете страни не постигнаха споразумение да продължат договорните си отношения, които изтичат на 30 юни. Предложението на клуба за допълнителна година и увеличение на финансово възнаграждение на треньора и екипа му не бе прието. След две изключителни години, включително промоция в Серия „А“ и оставане в елита, съвместната работа между Лече и Барони приключва. Благодарим на треньора и екипа му за отдаденост и професионализма, които показаха в този успешен двегодишен период“, обявиха от клуба.

Интерес към Барони проявява друг италиански тим – Верона, който също успя да запази мястото си в Серия „А“, но след решаващ плейоф срещу изпадналия Специя. Фаворит за негов наследник в Лече е Роберто Д’Аверса, а сред кандидатите са също така Филипо Индзаги и Андреа Пирло.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558