Намери ни
To Top

Арсенал направи офертата за Райс рекордна за клуба

Арсенал отправи втора оферта за халфа на Уест Хам Деклан Райс. Според Дейвид Орнстийн от „Ди Атлетик“ предложението е на обща стойност 90 милиона паунда – 75 млн. сега плюс 15 млн. под формата на бонуси.


Очакванията за „чуковете“ да отхвърлят и това предложение, както се случи с първата оферта. Въпреки това двата клуба все повече се приближават в позициите си и най-вероятно Арсенал ще успее да привлече голямата си трансферна цел съвсем скоро.

Офертата е рекордна за „топчиите“. До момента най-скъпата покупка на Арсенал е Никола Пепе, за когото бяха платени 72 милиона паунда на Лил през 2019 година.

Арсенал продължава да бъде един от най-дейните клубове на трансферния пазар. Снощи „артилеристите“ са изпратили оферта за бранителя на Аякс Юриен Тимбер, а по-рано днес излезе информация, че клубът от Северен Лондон е отправил и подобрено предложение към Челси за Кай Хавертц.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол