Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/06/screenshot455492.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Челси получи официално предложение от Ман Сити за Ковачич – Sportove
Намери ни
To Top

Челси получи официално предложение от Ман Сити за Ковачич

Европейският шампион Манчестър Сити е изпратил писмена оферта за халфа на Челси Матео Ковачич. Според „Ди Атлетик“ предложението е на стойност 25 милиона паунда. Още през миналия месец лондончани дадоха разрешение на хърватина да преговаря с „гражданите“ за личните си условия. В това отношение всичко вече е уредено, като остава просто двата клуба да се споразумеят за трансферната сума.


Договорът на 29-годишния Ковачич със Сити изтича след 12 месеца. Той няма да е единственият хърватин, който „гражданите“ възнамеряват да привлекат. Според Фабрицио Романо английският шампион напредва и по отношение на трансфера на Йошко Гвардиол. Личните условия на централния бранител са почти договорени, но остава Сити да се разбере с РБ Лайпциг за трансферната сума, което е далеч по-трудната задача. „Червените бикове“ искат доста повече от 80-те милиона евро, които английският клуб е готов да плати.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558