Намери ни
To Top

Хубчев обмисля оферта от Арда

Бившият треньор на Левски и националния отбор Петър Хубчев може да поеме Арда от лятото, пише “Тема Спорт”. 59-годишният специалист в момента е без работа. През есента той напусна Берое заради неяснотите в клуба и липсата на стабилно финансиране. У нас Хубчев е работил още в Черноморец (Поморие), Ботев (Пловдив) и Славия.


 

Не е тайна, че спортният директор на Арда Ивайло Петков е изключително близък с героя от САЩ’94 и вече е провел разговор с него. Кърджалийци почти сигурно ще се разделят с Александър Тунчев след края на сезона. Наскоро той получи кредит на доверие за плейофите с цел седмото място, но тя вече се изплъзва. Името на Тунчев е спрягано за ЦСКА 1948. 

Хубчев е заявил пред Петков, че може да се завърне и под Аязмото, където се очакват нови собственици. И все пак желанието на ръководството на Арда е било да се направи всичко възможно да се ангажира Хубчев. 

Двама защитници на “сините” със сигурност напускат тима през лятото, тъй като договорите им изтичат. Това са централният бранител Алекс Петков и левият бек Александър Георгиев. Първият е получил предложение за нов контракт от кърджалийци, но е обявил, че ще продължи кариерата си в чужбина. Георгиев не е влизал в контакт за нов договор, а опции пред него са столичните Славия и Локомотив. 

С изтичащи контракти са още Милен Желев, Деян Лозев и Иван Коконов. Нападателят Ласана Н’Диайе пък трябва да се върне в ЦСКА (Москва), откъдето бе под наем. Арда води преговори за купуването на Браян Переа от Ботев (Враца).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига