Намери ни
To Top

Проектонационалите от Зона Пловдив не оставиха шансове на Зона Благоевград

Проектонационалите от Зона Пловдив разгромиха връстниците си от Зона Благоевград с 5:1 във втория ден от “Турнира на Талантите” в София. Това е втора победа за тима от Пловдив, който вчера надви този на Велико Търново.

Срещата започна равностойно, като чистите голови положения липсваха. Все пак в 17-ата минута резултатът бе открит.


Васил Иванов се разписа и изведе пловдивчани напред. В последната минута на първата част Бойко Спасов от зона Благоевград можеше да изравни, но ударът му не намери очертанията на вратата. В продължението на първото полувреме Васил Иванов пропусна да накаже грешка на вратаря на Благоевград, но при последвалия корнер Иванов все пак реализира с удар от въздуха. Така след 45 минути игра тимът от Зона Пловдив водеше с 2:0.

Втората част започна с добра ситуация за пловдивчани. Хубав пробив на Петър Байраков завърши с удар, но вратарят изби в корнер. В ответната атака благоевградчани можеха да намалят резултата, след като Марио Асенов нацели напречната греда след добро центриране на Марио Малинов.

11

Турнир на талантите: Зона Пловдив - Зона Благоевград

В 35-та минута резултатът стана класически. След страхотна контраатака Васил Иванов изведе Росен Кръстев сам срещу вратаря и той прати топката в мрежата за 3:0. “Червените” все пак успяха да върнат едно попадение чрез Максимо Димитров. Той се възползва от грешка в отбраната на противника и направи резултата 3:1. Следващата минута обаче пловдивчани отново направиха аванса си от 3 попадения. Точен бе Максим Запрянов. До края на срещата падна още едно попадение във вратата на зона Благоевград. Мартин Петков от пловдивчани бе точен за 5:1. При този резултат дойде и последния съдийски сигнал.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Владимир Иванов

Ощр от категория efbet Лига