Намери ни
To Top

Николай Георгиев: Надявам се да затворим серията още в събота

Крилото на Черноморец Николай Георгиев записа един от най-силните си мачове от началото на плейофите, след като завърши с 10 точки, 2 борби и 1 асистенция за 13 минути при победата над Рилски спортист с 84:70 в мач №3 от полуфиналите на НБЛ. По този начин бургазлии поведоха с 2-1 победи в серията преди четвъртия мач, който ще се състои в събота.

“Ключът към победата беше, че играем отборно и здрава защита. Затова се получават такива неща – всеки, който влезе, може да вкара кош.


Смятам, че по-скоро ние като влезем гледаме да сме концентрирани и да се раздаваме на максимум. Затова нещата се получават – дали ще сме 8 или 10 човека, това вече зависи от треньора и не мисля, че чак толкова влияе на играта ни. Нашият отбор се стреми да играе отборно и затова нещата се получават. Днес аз съм вкарал тези точки, утре някой друг ще е. Това няма никакво значение. Ще се подготвим по най-добрия начин в следващия мач, ще покажем на какво сме способни и се надявам да затворим серията още тук”, каза Георгиев.

Ощр от категория Баскетбол