Намери ни
To Top

Клоп: Тотнъм е най-добрият контраатакуващ тим в Европа

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп заяви, че ще се подготви за среща с най-силния възможен тим на Тотнъм, който според него е най-добрият контрактуващ тим в цяла Европа. Мърсисайдци посрещат „шпорите“ в неделя на „Анфийлд“, като ще се опитат да спечелят четвърта поредна победа в първенство и да запазят някакви шансове, макар и малки, да се преборят за място в Шампионската лига.

„Това е сезон, в който много отбори имат големи трудности. Ние имаме нашите проблеми, Челси има проблеми, Тотнъм – също.


Ситуацията не е страхотна за нас, но пък освобождава местата за Шампионската лига за други отбори. Малките грешки могат да предизвикат големи проблеми. Снощи Тотнъм се показа като изключителен тим. Ще бъда подготвен за среща с най-силния възможен отбор на Тотнъм. От години това е най-добрият контраатакуващ състав в Европа.

Дали ще сме доволни от класиране за Лига Европа? Ще вземем това, което получим. В началото на кампанията не бихме казали, че това ще е фантастично постижение, но този сезон ни научи на някои неща. Ако е Лига Европа, да е Лига Европа“, заяви Клоп на днешната си пресконференция.

„Ибрахима Конате се завръща. Наби Кейта ще тренира днес. Окслейд-Чембърлейн тренира. Диого получи в последния мач лош удар в гърба, но трябва е добре. Ще видим. Извън това, всичко друго е ОК“, добави германецът по отношение на новините около състава на Ливърпул преди сблъсъка с Тотнъм.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол