Намери ни
To Top

Тревоги за Реал Мадрид – Модрич се контузи

Неприятни новини дойдоха за Реал Мадрид, след като стана ясно, че състоянието на Лука Модрич не е добро и той няма да бъде на разположение известно време.

37-годишният хърватинът се контузи в мача срещу Жирона и бе заменен принудително. Модрич има мускулна травма и със сигурност отпада за мачовете на “лос бланкос” срещу Алмерия утре и Реал Сосиедад във вторник.

По-големият проблем е, че е много вероятно ветеранът да пропусне и финала за Купата на краля срещу Осасуна на 6 май, като участието му в първата среща с Манчестър Сити в Шампионската лига три дни по-късно също е под много сериозна въпросителна.


С наближаването на тези така важни за клуба срещи, наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти ще има сериозни главоболия, ако бъде лишен от възможността да използва Лука Модрич, който е ключов играч за отбора.

Модрич има 44 мача за “лос бланкос” през този сезон (2774 минути), към които трябва да се добавят 12-те мача, изиграни с Хърватия, включително Световното първенство в Катар, Лигата на нациите и квалификациите за Евро 2024.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол