Намери ни
To Top

Бъдещето на Смит Роу в Арсенал е все по-несигурно

Бъдещето на халфа Емил Смит Роу в Арсенал е все по-несигурно. 22-годишният талант почти не е играл през този сезон заради тежка контузия, която получи в началото на кампанията. Той вече е възстановен, но продължава да изпитва трудности да си върне титулярното място, а след отпадането на „артилеристите“ от Лига Европа, шансовете му за изява няма да бъдат особено много.

В същото време все по-усилено се говори, че Арсенал ще привлече Деклан Райс през лятото.


Това още повече ще ограничи възможностите за игра на Смит Роу, който и в момента не може да се пребори с привлечения през зимата Леандро Тросар. Така че не е изключено и самият играч да поиска трансфер, пише „Футбол Лондон“.

На този етап нито играчът, нито шефовете на Арсенал са взели окончателно решение за бъдещето му. Към момента обаче везните повече клонят към раздяла, отколкото към оставане на „Емиратс“.

Иначе Смит Роу е юноша на Арсенал, като проби пълноценно в първия отбор през сезон 2021-22. До момента той има 92 мача, 18 гола и 10 асистенции за „артилеристите“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол