Намери ни
To Top

Бъдещето на Конте в Тотнъм под въпрос

Ръководството на Тотнъм обмисля дали да се раздели с Антонио Конте по време на паузата, в която националните отбори ще изиграят първите си мачове от квалификационния цикъл за Евро 2024. Италианският специалист навлече гнева върху себе си в Северен Лондон заради гневната си след равенството 3:3 със Саутхамптън през уикенда.

Конте е разговарял със собственика на Тотнъм – Даниел Леви, и по време на разговора мениджърът на “шпорите” е споделил, че критиките му не били насочени срещу клуба или собствениците. За момента Леви не бърза с решението, като първо иска да премисли всички варианти, пишат британските медии.


Ако се стигне до уволнението на Конте, тогава Райън Мейсън най-вероятно ще бъде поставен на овакантения пост до края на сезона.

След равенството в Саутхемптън, в което Тотнъм пропиля преднина от 3:1, Конте даде воля на гнева си и отправи остри критики към своите играчи: „Мисля, че е по-добре да навлезем в проблема, ние не сме отбор. Ние сме 11 отделни играчи, които излизат на терена всеки сам за себе си. Виждам егоистични играчи, играчи, които не искат да си помагат и не влагат сърцето си в играта. Този сезон спрямо миналия сега сме по-зле в това отношение. Когато не сте отбор, не можете да се подобрите. Те не искат да играят под напрежение, не искат да играят под стрес“, каза Конте.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол