Намери ни
To Top

Стойчо Стоев си вкара късен автогол

Със сигурност този, който е пожелал да види обратно Владимир Гаджев в съблекалнята на Левски – Стойчо Стоев, си е дал сметка за всички рискове от тази сделка, така както и този, който е преговарял – Георги Иванов, е преценил какви биха били негативите.

Този, който е подписал договора – Иво Тонев, си е направил сметка дали има свободни пари за заплата на играча, а самият футболист сигурно няколко денонощия е премислял дали си струва последващите подигравки.

Ако някой си мисли, че Гаджев не очаква бъзици, значи не разсъждава реално. Ето такива моменти отприщват фолклора.


Да, сега е лесно да кажеш нещо от рода на това, че Левски си има Лили Иванова, която все я чакат да спре да пее. Обаче, ако погледнем сериозно на нещата, ще трябва да признаем, че Стойчо Стоев действа рисково.

Той е напълно наясно, че Владимир Гаджев не е търсеното под дървета и камъни крило, нито пък е човек, който ще му подреди нещата в средата на терена. Нито пък останалите играчи ще бъдат много ентусиазирани от поредното завръщане на полузащитника. Всички са наясно, че Гонзо не се кефи от Гаджев. Също така всички са наясно, че Стоев се кефи от Гаджев.

И въпреки че футболът не е математика и често е лишен от логика, е лесно да се сетим, че директорът не е кой знае колко доволен от последната прищявка на треньора. Познайте сега как ще продължи новият сезон на сапунената сага. Ще търсим място на Гаджев и ще смятаме кой ще изгори и какви размествания ще настъпят. Ще отчетем, че сините пак ще намалят остротата си, пак ще играят „на ръчна“, пак ще има човек, който, след като подаде, остава на място и още много „пак“.

Не стига, че ситуацията в спортно-технически аспект е зациклила, но и сега се връща най-зациклилият футболист. И някой ще се почувства много неудобно от това. Може да се окаже, че Стойчо Стоев си е вкарал автогол в 86-ата минута или пък Гонзо ще се принуди да признае, че не е в състояние да вкара Левски в пътя. И в крайна сметка нищо чудно връщането на Гаджев да се превърне в ускорител на очаквани процеси.

„Тема спорт“

Ощр от категория Анализ