Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/11/screenshot404616.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Адриян Секулов: За мен мачът беше по-специален – Sportove
Намери ни
To Top

Адриян Секулов: За мен мачът беше по-специален

Шумен отстъпи на Академик Пловдив в петия кръг от НБЛ, а ето как баскетболистът Адриян Секулов коментира поражението на своя тим.

„Със сигурност мачът за мен беше по-специален. Усетих топлината, когато стъпих на игрището. Ние обаче сме професионалисти и даваш всичко от себе си и забравяш някои неща.


Вече извън игрището е уважението и всичко друго, което върви с тези пет години зад гърба. Не отговорихме на агресивността на Академик и те ни ограничиха под 75 точки. Видя се промяната от последните четири мача. Трябва в защитата да се вдигнем и да имаме повече желание и да се опитваме всеки мач да имаме поне по 85-92 точки на мач. 

Вече втора година Шумен е в НБЛ и отборът има амбиции, благодарим и на спонсорите, които ни помагат. Много се стараем и би трябвало нещата да станат по-добри за в бъдеще.“, заяви Секулов.

Снимка: НБЛ 

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558