Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/07/screenshot388428.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Карагарен: Това се тренира при мен, нека не се издавам повече – Sportove
Намери ни
To Top

Карагарен: Това се тренира при мен, нека не се издавам повече

Нападателят на Локомотив (Пловдив) Бирсент Карагарен вкара единственото попадение за своя отбор, който спечели с 1:0 гостуването си на Ботев (Враца). След срещата фланговият футболист разкри, че голът му е плод на тренировките точно за такива ситуации.

“Много тежък терен. Трябваше да има борба.


Най-важни бяха трите точки и да няма контузени. Радвам се, че няма контузени и взехме трите точки.

Условията не бяха много добри, имаше вятър, дъжд. Не беше много добре за игра, но победихме и взехме трите точки”, каза Карагарен, който каза следното по повод попадението, което бе отбелязано след влизане навътре и шут по земя в близкия ъгъл:

“Това се тренира при мен, нека не се издавам повече. Радвам се, че това от тренировките се получи и на мач”, разясни националът на България, койт в заключение посвети победата на феновете на Локомотив.

Снимки: Владимир Иванов

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558