Намери ни
To Top

На Левски му писна! Скочи на БФС за безобразията

В Левски са твърдо решени този път да скочат на БФС, заради безобразията, които им причиняват от началото на първенството. Клубното ръководство ще защити докрай и доколкото е възможно своя старши-треньор Стойчо Стоев.

Както е известно, специалистът бе изгонен за втори път от началото на сезона от съдиите по време на мач. Този път от „Герена“ се готвят да обжалват наказанието на Стоев, което се очаква Дисциплинарната комисия да му наложи днес.


От клуба са категорични, че Стоев няма никаква причина да бъде наказан, а напротив – той е жертва и е наранен от удар с пластмасова бутилка хвърлена от трибуните на стадион „Тича“. Най-вероятно комисията ще накаже Стоев да не ръководи отбора си за един мач. Според някои тълкувания на правилника санкцията може да стигне и 5 срещи.

В същото време стана ясно, че са се увеличили шансовете дългоочакваните жълти карти на Атанас Курдов и Умар Диаби най-после да дойдат през тази седмица. Следващия кръг на „Герена“ 26-кратните шампиони посрещат Монтана.

„Честно казано, в разчетите, които си бях направил, не очаквах да вземем толкова точки. Аз по принцип не обичам да си правя такива прогнозни разчети, но мислех, че с оглед на състоянието ни може да вземем и по-малко точки“, обясни треньорът на Левски Стойчо Стоев. Според него около 12-ия кръг ще стане ясно кой какви цели има.

Стойчо уточни, че Либан Абди не е футболист на Левски. „Той не е скъсал договора си, въпреки че се появиха такива информации. Надявам се до 15-ти да вземем нов футболист, защото тогава затваря трансферният прозорец при нас. Преговаряме и с друг футболист, но винаги се появяват някакви пречки. Веднъж финансови, а друг път от организационен характер , каза треньорът на „сините“.

Ощр от категория Акценти