Намери ни
To Top

Николай Желязков: Дадохме всичко от себе си!

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 (Бургас) Николай Желязков обяви, че това е бил последния му мач начело на бургаския клуб, след третата финална среща, която Хебър спечели с 3:1 в Бургас. 

Така тимът от Пазарджик спечели титлата с 3-0 победи.

Николай Желязков благодари на Нефтохимик и Бургас за прекрасните 3,5 години, които той бе начело на тима.

„Пак имахме шансове в третия гейм.


Хебър е много добър отбор, на моменти ни липсваше малко по-дълга скамейка и още майсторство. Някои момчета за първи път играха такива мачове. Дадохме всичко от себе си”, заяви Николай Желязков.

Николай Желязков, Камило Плачи

“Участието във всички финали през тази година означава, че сме победили всички други отбори. За малко не успяхме да победим Хебър. Има горчилка, че не се подсилихме с един класен състезател. Ако го бяхме направили, сега може би резултатът би бил различен. Всеки е дал най-доброто от себе си. Загубихме, но и постигнахме много неща”, добави наставникът на Нефтохимик.

Николай Желязков

“Време е да търся нови предизвикателства. Бургас остава едно специално за мен място. Водя разговори с Левски, сега тръгвам по най-бързия начин за лагера на националния отбор в Самоков. Концентриран съм върху това. Надявам се на добри игри и резултати”, добави Николай Желязков.

СНИМКИ: Национална волейболна лига (НВЛ), startphoto.bg

Ощр от категория Волейбол