Намери ни
To Top

Заплашен с убийство! Ето кой играч на ЦСКА е принуден да живее с тежко бреме

Футболът е създаден, за да радва хората и да носи щастие. Но границата бе премината. Заплашен с убийство, играч на ЦСКА е принуден да живее с тежко бреме. А именно гнева на собствените си фенове и то в огромен мащаб.


„Част от най-крайните ултраси на армейците отправиха директни заплахи за убийство към един от титулярните футболисти на отбора – Тони Силва. „Копеленце, ще те убия!“, „Маймуно, запомни ме, ще те убия и излежа!“. Това крещяха привържениците в лицето на играча.

Най-лошото бе, че всичко това се разиграваше пред безучастните погледи на униформените полицаи, които се опитваха да успокоят разпенилите се фенове. А нима не трябваше да ги арестуват поне за 24 часа? Да установят доколко сериозни са заплахите, дали въпросните хора имат криминални досиета и опасни ли са за обществения ред.

Странно е в каква държава живеем, когато служителите на реда успокояват престъпни елементи като бавачки палави деца, а заплахата за убийство явно се приема като гаргара, с която да си изплакнем устата“.

Пише Христо Бонински за „Меридиан мач“, дали е прав, преценете сами? Тезите му са изключително силни…

Ощр от категория Анализ