Намери ни
To Top

ЦСКА с ключов трансфер, в гранда се завръща доказан шампион и забележете – любимец на Стойчо!

ЦСКА е на път да осъществи ключов трансфер. Пред завръщане в гранда е доказан шампион и по-интересното, забележете – любимец на Стойчо Младенов. Ето какво гласи и самата информация.

Бившият футболист и помощник-треньор на ЦСКА Светослав Петров е бил предложен за спортно-технически директор на клуба от новия сезон, пише „Тема Спорт“.


Възможността за евентуално негово назначаване е била дискутирана на „Армията“ през последните дни. До идеята за връщането на Петров в клуба се е стигнало, след като Валентин Илиев на този етап е бил категоричен в намерението си да продължи състезателната си кариера поне още един сезон. Именно Вальо бе гласен за спортен директор от лятото, но засега той не е дал положителен отговор.

Затова вече се спрягат и други имена за поста, сред които и това на Светослав Петров. По информация на „Тема Спорт“ обаче вариантът с него ще бъде отхвърлен, тъй като той не е добре приет от доста хора на „Армията“, а и е в отлични отношения със Стойчо Младенов. Затова сензационният ръководен трансфер е под въпрос.

Ощр от категория Тема на деня