Намери ни
To Top

Да пропуснеш най-великия миг в историята на Манчестър Юн заради WC

Драматичният триумф в Шампионската лига през пролетта на 1999 година е считан от мнозина за най-големият успех в клубната история на Манчестър Юнайтед. Тогава отборът на Алекс Фъргюсън обърна Байерн (Мюнхен) с 2:1 с два гола в последните секунди, дело на Теди Шерингам и настоящия мениджър Оле Гунар Солскяер. За един запалянко на “червените дяволи” обаче този звезден миг протича по малко по-различен начин – в тоалетната.

Фенът се казва Дан и сподели за това пред Димитър Бербатов като част от нова рубрика на Betfair.


“През 1999 година, когато стигнахме до требъл, гледах финала в ШЛ вкъщи със семейството ми – разказва привърженикът в онлайн среща с българина. – В 60-ата минута на мача вече ми се ходеше до тоалетната, но стисках, защото знаех, че Юнайтед винаги вкарва в края. И когато Шерингам изравни, скочих и полудях. Веднага след това се затичах до тоалетната на горния етаж. Когато излязох от нея, чух викове от хола… Бях пропуснал победния гол. Коментаторите тогава казаха “Винаги ще помните къде сте били, когато това попадение падна”. Е, аз бях в тоалетната…” 

Бербо реагира с усмивка на малшанса на Дан, отчитайки, че той е пропуснал най-великия момент в историята на “червените дяволи”.

Ощр от категория Световен футбол