Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/08/screenshot331071.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Нуно Еспирито Санто: Такова себераздаване искам да виждам – Sportove
Намери ни
To Top

Нуно Еспирито Санто: Такова себераздаване искам да виждам

Новият мениджър на Тотнъм започна сезона по най-добрия възможен начин с победа над шампиона Манчестър Сити (1:0). Португалецът засипа с похвали своите футболисти и заяви, че иска да вижда подобно себераздаване от тях във всеки един мач.

“Това е идеята – всеки да надмине себе си, както се случи днес. Играчите показаха борба, дисциплина и страхотно себераздаване.


Това искам да виждам всеки ден. Още в контролите показахме, че умеем да завършваме силно мачовете си. Това отново е заслуга на футболистите, защото те се подготвиха прекрасно, за да могат да издържат до самия край на срещата, да имат сила в заключителните минути и да печелят малките дуели, които правят разликата. Това изисква много дисциплина. Но те знаят, че това е само началото и ни чака дълъг път. Това бе първият ни официален мач и трябва бързо да се възстановим. Предстои ни гостуване в Португалия (б.р. – на Пасош Ферейра в Лигата на конференциите в четвъртък) и трябва да мислим за него. Винаги най-важен е следващият мач. Затова трябва да покажем същото желание, да се възстановим добре и да гледаме напред”, заяви Еспирито Санто.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558