Намери ни
To Top

Англия 0:0 Австрия, гледайте тук!

Отборите на Англия и Австрия играят при резултат 0:0 в приятелски мач помежду си на стадион „Ривърсайд“ в Мидълзбро.

Домакините излизат с Хари Кейн на върха на атаката, който има подкрепата на Джеси Лингард и Букайо Сака. Джак Грийлиш, Джъд Белингам и Деклан Райс са триото в средата на терена.

За гостите Саша Каладжич и Марсел Забитцер започнаха в атака, а Давид Алаба и Щефан Лайнер са на двете крила.  Ксавер Шлагер, Конрад Лаймер и Кристоф Баумгартнер пък са триото в средата на терена.

Първият шанс в мача бе за домакините. В 4-ата минута Александър-Арнолд получи пас в наказателното поле и стреля, но топката профуча над вратата.

Само минута по-късно Белингам отправи изстрел с глава, но в ръцете на вратаря.

Първият шанс за гостите бе в 8-ата минута, когато Баумгартнер стреля от границата на пеналта и топката премина малко над напречната греда.

В 11-ата минута Джеси Лингард отбеляза гол, който обаче не бе зачетен заради фаул в нападение на Тайрън Мингс при центрирането от корнер.

В 20-ата минута последва нов хубав шанс за „Трите лъва“. Хари Кейн свали за Букайо Сака, който отблизо отправи удар от воле, но прати топката над вратата.

Десет минути по-късно домакините създадоха най-добрата си възможност. Хари Кейн бе изведен очи в очи с вратаря, но не успя да го преодолее.

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!

Ощр от категория Световен футбол