Намери ни
To Top

Виктория Щерева вече тъгува за Станислав Иванов

Сам без гаджето си пристигна в Америка футболният национал на България Станислав Иванов. Юношата на Левски ще играе за отбора на Чикаго Файър.

Сняг посрещна Стаси в Щатите. Той ще трябва да изтърпи няколко месеца, в които ще е без своята любима.


Офанзивният футболист има връзка с моделката Виктория Щерева. Двамата са заедно от няколко години и до момента не са се разделяли задълго.

Родената в Тополовград футболна половинка вече тъгува за своето гадже. Тя написа „Ще те видя скоро, желая ти успех“ на изпроводяк.

Иванов планира да вземе при себе си Вики, но това може да стане едва след няколко месеца, когато той се установи трайно в новия си клуб и новия си дом.

„За първи път ми се случва да отида в чужбина, но това е една крачка напред в моята кариера и трябва да предприема тази стъпка. Ще направя всичко възможно да се адаптирам колкото се може по-бързо и да заиграя колкото се може по-рано“, заяви Стаси на заминаване.

Той признава, че оставя много приятели в отбора на Левски. Обнадежден е, че „сините“ ще заиграят по-добре и ще започнат да печелят повече мачове, отколкото в последно време. Иванов е спокоен, че хората, които го приемат в САЩ, са приветливи. Със съвети за живота в Америка му помага неговият съотборник от националния тим Антон Недялков. Защитникът игра в състава на Далас.

Ощр от категория Любимец 13