Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2021/01/screenshot303510.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Артета иска да си върне Гендузи от Херта – Sportove
Намери ни
To Top

Артета иска да си върне Гендузи от Херта

Мениджърът на Арсенал Микел Артета сериозно обмисля възможността да прекрати предсрочно договора за наем на Матео Гендузи с Херта (Берлин) и да го върне в Лондон. 21-годишният французин показва чудесни игри откакто премина в тима от германската столица и вероятно това е и причината за желанието на Артета отново да може да разчита на него, пише “ BILD“.

Откакто е в Херта, французинът има 10 мача и 2 гола в Бундеслигата.

„Много се радваме, че успяхме да го привлечем в състава си.


Той е много, много талантлив футболист с усет за пространство и прекрасни технически качества“, заяви треньорът на Херта Бруно Лабадия по повод Гендузи.

Връщането на Гендузи на „Емиратс“ е донякъде изненадващ ход от страна на Артета, тъй като той бе заявил, че през зимния трансферен прозорец основен приоритет ще бъде да продава и да намалява състава, с който разполага в момента. Има вариант и Гендузи да бъде върнат с идеята след това да бъде препродаден на трети клуб.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558