Намери ни
To Top

Левски прави трансфер №1 на зимата

Левски ще направи най-успешният трансфер за зимната пауза в България, пише „Тема: Спорт“. След като „сините“ вероятно няма да се разделят с Аймен Белаид, все пак ще приберат някои лев за друг от своите играчи – Валери Домовчийски. Продължават преговорите с Вардар (Скопие), като претенциите на Левски са за 160 000 лв. Те биха го направили изходящ трансфер №1 за български тим за зимата, а и въобще трансфер №1, тъй като нито един от водещите отбори не извади по-голяма сума за ново попълнение.



28-годишният футболист е бил наблюдаван от скаути на Вардар по време на контролата с азербайджанския Карабах, която „сините“ спечелиха с 3:0. В нея бившият играч на Херта се разписа на два пъти (веднъж от дузпа), което е убедило македонците.

Изданието уточнява, че първоначално от Левски са поставили цена от 100 хиляди евро (около 200 хиляди лева) на Домовчийски, но делегацията на Вардар е отбила около 20 хиляди от нея.

Ако се стигне до трансфер на играча, той за втори път ще бъде продаден то „сините“ в чужбина. През 2007 година те го трансферираха в Херта, а в Германия той носи и екипа на Дуисбург.

Ощр от категория Трансфери