Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2015/01/5355345.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Трагикомедия взриви YouTube! Уредиха мач в Албания за 2:1, само вратарят на гостите не знаеше и… (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

Трагикомедия взриви YouTube! Уредиха мач в Албания за 2:1, само вратарят на гостите не знаеше и… (видео)

Трагикомедия!

Мачът от първенството на Албания между Фламуртари (Влоре) и Теута (Дуръс) очевидно бе уреден да завърши с победа на домакините с 2:1. Двата тима вероятно са уточнили всичко, само че май са забравили един дребен детайл – да предупредят вратаря на гостите. Или пък са били убедени, че няма смисъл да бъде вербуван, тъй като ще откаже да участва в цирка.

Е, очевидно не са направили добре, тъй като при 1:1 минути преди да изтече редовното време, целият състав на Теута прави всичко по силите си да пусне победен гол за противника.


Но нахъсаният страж очевидно не знае какво се случва и прави всичко по силите си, за да удържи „хикса“. Съдията дава 5 минути и при последното откачено отиграване на бранител на Теута, будещо вече присмех, все пак пада победния гол.

Вижте последните минути от пародията:

Ощр от категория Тема на деня


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558