Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2020/12/screenshot298533.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
10 минути с ЛУДОСТТА на Дъстин Браун (видео) – Sportove
Намери ни
To Top

10 минути с ЛУДОСТТА на Дъстин Браун (видео)

Един от най-атрактивните тенисисти в ATP тура – германецът от ямайски произход Дъстин Браун, вчера имаше рожден ден, а от Tennis TV използваха този повод, за да припомнят на феновете какъв шоумен на корта е навършилият 36 години ветеран. „10 минути от ЛУДОСТТА на Дъстин Браун“ – така е озаглавено видеото, посветено на играча, който в момента е №261 в ранглистата на ATP.

Един от най-любопитните факти за Браун е, че той е играл два пъти с един от най-великите тенисисти в историята – Рафаел Надал, като и в двата случая побеждава испанеца. И двата двубоя са на трева – настилката на която Браун обикновено се развихря в пълна степен.


През 2014 Браун надиграва Надал с 6:4, 6:1 в Хале, а година по-късно го шокира и във втория кръг на „Уимбълдън“ – 7:5, 3:6, 6:4, 6:4.

Ощр от категория Тенис


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558