Намери ни
To Top

Това ще е перфектният трансфер за Бербатов!

Димитър Бербатов до дни може да се озове в Англия, гръмнаха медиите във Франция преди няколко дни. Българската звезда на Монако няма да получи предложение за нов договор и е много възможно в типично свой стил Митко да смени клубната принадлежност в края на януарския трансферен прозорец. Порталът www.caughtoffside


.com анализира ситуацията около благоевградчанина и смята, че перфектен подарък за 34-ия му рожден ден, който е на 30 януари, е трансфер в… Тотнъм!

Dimitar-Berbatov-Manchester-United-Premier-Le_2379187

Бербатов напусна Тотнъм заради Юнайтед през 2008 г. Сега обаче българинът може да реши проблемите на „шпорите“ в нападение поне до лятото, когато клубът да се бръкне по-надълбоко за по-млада звезда

Медията припомня, че през 2008 г. имаше напрежение между феновете и Берба заради напускането му в посока „Юнайтед“, ала сега то ще се разсее заради спешната необходимост на „шпорите“ от алтернатива в най-предната част на игрището. Младокът Хари Кейн няма добри варианти за замяна в нападението и това ще бъде огромна пречка пред Тотнъм, за да направи успешна атака за място в топ 4 на ВЛ.

Роберто Солдадо и Емануел Адебайор са единствените възможности пред мениджъра Почетино, като първият се очертава като един от най-големите трансферни провали в историята на клуба. Тотнъм бе свързван със Сайдо Берахино, ала младокът ще е доста по-висока топка при преговорите, а и не се знае как ще се нагоди. Трудно е в оставащите дни през зимния прозорец да бъде направен трансферен удар за сериозна сума. Докато Бербатов има огромен опит по английските терени, при това не само с фланелката на „шпорите“.

Така Берба може да се яви добър краткосрочен вариант за Тотнъм, поне до лятото, когато „бяло-черните“ наистина да извадят сериозна цифра за по-млада звезда от световен калибър. Сайтът допълва и че за Тотнъм не би трябвало да е проблем заплатата на Берба от 70 000 паунда на седмица, по-големи затруднения биха възникнали около склоняването на Монако да се раздели с голмайстора, макар че надали цената му би била повече от 2 млн. паунда.

Ощр от категория Анализ