Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2014/12/a-monaco-berbatov-ne-veut-plus-descendre-de-son-rocher-berbatov-279589.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Юнайтед прави всичко възможно, за да лиши Бербатов от партньор в атака за 60 млн. евро – Sportove
Намери ни
To Top

Юнайтед прави всичко възможно, за да лиши Бербатов от партньор в атака за 60 млн. евро

Английският гранд Манчестър Юнайтед прави всичко възможно, за да лиши бившия си нападател Димитър Бербатов от партньор в атаката на Монако за 60 млн. евро. „Червените дяволи“ очевидно са по-склонни да задържат Радамел Фалкао, ала не им изнася сумата, която трябва да заплатят – 43 млн. паунда. Юнайтед взе колумбиеца срещу 8 млн.

паунда за един сезон под наем, а ако иска перманентно услугите му, ще трябва да плати общо 51 млн. паунда – т. е. сума, сходна на 60 -те милиона, за които Монако го купи от Атлетико (М).
Това е накарало ръководството на тима от „Олд Трафорд“ да започне преговори с Монако за намаляване на въпросната сума. Така хем Юнайтед ще е доволен, хем футболистът ще остане на мястото, на което твърди, че се чувства щастлив, хем и Монако ще припечели добри пари, с които да намери качествен заместник на латиноамериканецът, на когото очевидно не му се играе в Лига 1.

Фалкао е наясно, че предвид цената, трудно ще намери купувач с репутацията на Юнайтед. Така и той се надява, че ще убеди агента си Жорже Мендеш на редукция на сумата. Ако Монако не се съгласи, надали ще се намери клуб, който да е готов да извади дори сходна на тази цифра и вероятно от следващия сезон, иска или не, Тигъра ще води атаката на „монегаските“ в партньорство с Берба.

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558