Намери ни
To Top

Левски стана за смях, причината са 2 трансфера! Ето подробности

Левски стана за смях, а причината са 2 трансфера на сините. Всички фенове на ЦСКА ще се разсмеят като прочетат какво разкрива днес родният вестник „Тема Спорт“.

Трансферите на Гонзо, при които той доведе Крумов и Огнянов освен спортно-техническо фиаско се превърнаха и във финансова драма.

Левски не успя да постигне договорка за прекратяване на договорите на Пламен Крумов и Антон Огнянов вчера въпреки уверенията, че това се е случило, от страна на Тодор Батков, съобщава „Тема спорт“.


Играчите не попадат в плановете на новия треньорския щаб за пролетта. Куриозното е, че в крайна сметка дуетът е склонил да скъса контрактите си със сините, без да иска нито лев неустойка за това. Единственото им условие е било те да получат двете си заплати, които им дължи клубът.

Това обаче се е оказало непосилно за Левски на този етап, което говори, че финансовото състояние на клуба не е никак добро. Сините са предложили на играчите да им дадат по 20% от възнагражденията, а останалата част от тях да бъде разсрочена.

Само преценете дали това е сериозно поведение? Ако информацията на „Тема Спорт“ е коректна, то в Левски финансовите проблеми са колосални.

Ощр от категория Трансфери