Намери ни
To Top

Най-голямата бомба в българския футбол гръмва: Освен Лудогорец, Домусчиев купува още един отбор! Името на клуба ще изненада всички

Най-голямата бомба в българския футбол е на път да гръмне до дни. Освен Лудогорец, още един наш отбор е на крачка от това да бъде финансиран мощно от Фамилия Домусчиеви.

Локомотив Пловдив ще има нов собственик до няколко дни. Това обяви днес адвокат Диян Колев от „Сдружение Бъдеще за Локомотив“, което издържаше клуба през есенния полусезон.


  Колев отказа да съобщи име и народност на бъдещия финансов благодетел на черно-белите.

Ето какво обаче написаха колегите от topsport.bg само преди дни. Според техни източници Георги Домусчиев е фаворит за нов собственик на смърфовете. Братът на Кирил Домусчиев – Георги в момента води преговори, пише медията.

Така ако двете информации са верни и се съчетаят то до дни може да гръмне най-голямата бомба в родния футбол.

Броени часове ни делят от това да разберем дали Георги Домусчиев ще се намеси в делата на Локомотив Пловдив. Ако той наистина е новият собственик на гранда, то тогава в „А“ група ще настъпят сериозни размествания на силите и Локото ще тръгне да гони призовите места в класирането.

Информациите сочат, че Георги Домусчиев излиза от сянката на брат си, случи ли се това, феновете на смърфовете ще са изключително доволни.

Ощр от категория Анализ