Намери ни
To Top

Изненада: спряган за ново попълнение на ЦСКА осъди клуба

Изненада: футболист, който около Коледа бе спряган за ново попълнение на ЦСКА, осъди клуба, става ясно от сайта на Софийския районен съд. Вестник „24 часа“ пише, че левият бек на Черно море Михаил Венков е спечелил срещу „червените“ Дело 34293/2013, заведено след жалба на защитника за неполучени суми по договора му със столичани.
Юношата на софийския Септември рита за рекордьора по титли в България през сезон 2012/2013, в който клубът за последно бе под ръководството на бившия си собственик в лицето на „Титан“. След неговата абдикация Венков се махна от „Българска армия“ и подписа с Черно море.

Той обаче явно е решил да си търси парите по контракта чрез съда. Решението в негова полза е от 17 декември. От ЦСКА са реагирали светкавично и са го обжалвали още на следващия ден.
Венков е поредният футболист от времето на предишното ръководство, който си търси парите от сегашните собственици на ЦСКА. Проблеми с такива заплашваха лиценза на „червените“ в миналия период. 31-годишният Венков изкара 9 сезона в Литекс. През 2011 г. той премина в Локомотив (Пловдив), а на следващото лято отиде в ЦСКА. Интересното е, че в края на миналата година се появи информация, че „червените“ искат да си върнат левия бранител.

Ощр от категория Трансфери