Намери ни
To Top

Ето какво каза първото ново попълнение на Левски: Заради сините и Стойчо Стоев се отказах от…

Първото ново попълнение в Левски, откакто начело на клуба е Стойчо Стоев направи изказване, което ще се хареса на сините привърженици. Новият коз на „Герена“ признава, че ще направи професионална жертва в името на институцията Левски и на съвместната си работа в гранда със Стоев.

Назначеният за помощник-треньор на гранда Явор Вълчинов обмисля да изостави коментарите си по БНТ, разбра ПИК. Бившият футболист на Локомотив (Сф) бе чест гост в спортните студиа и правеше задълбочени анализи на мачовете от родното първенство.


„Няма да е коректно да съм помощник на Стойчо Стоев в Левски и да анализирам по телевизията играта на ЦСКА или Лудогорец примерно. По всяка вероятност ще сложа край на участията си в студиата на БНТ. Сега мисля само за новото предизвикателство пред мен. Да си „дясна ръка“ на Стойчо Стоев не е никак лесно, още повече, че в Левски винаги е напрегнато“, коментира Вълчинов.

Стоев възлага големи надежди на работата си с Явор Вълчинов. Двамата бяха заедно в Лудогорец и сега Стойчо стартира в Левски с попълване на треньорския щаб с доверен човек.

Очаква се сините да опитат да привлекат и играчи на Лудогорец или поне бивши футболисти на разградчани, защото Стоев им има пълно доверие, какъвто е и случая с Вълчинов.

Ощр от категория Тема на деня