Намери ни
To Top

Само ЦСКА може да направи това! Армейците с голям трансферен удар

ЦСКА София направи голям трансферен удар. Нито един друг клуб в Родината ни не може да се похвали с подобна сделка. Ето и за какво става въпрос.

Според последните информации на „Меридиан мач“, армейците почти сигурно ще продадат Серджиу Буш в Италия през зимата.


Фаворит за подписа му е Чезена, а в касата на червените се очаква да влязат 2 милиона лева.

Дошлият през лятото със свободен трансфер Буш ще донесе на клуба 2 милиона, а също така е и с основна роля червените да са лидери в класирането на „А“ група.

Който вдига камък срещу Стойчо Младенов, трябва да осмисли горните редове. От които става ясно точно колко голям специалист е Младенов. А именно един от най-добрите в роден мащаб.

За ЦСКА няма какво да се каже. Този клуб остава най-високо котираният български отбор в света. Имена като Стоичков, Любо Пенев, Костадинов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Бербатов и прочие дават шанс на армейците за висок имидж на трансферния пазар.

Да вземеш играч със свободен трансфер и само няколко месеца след това да получиш 2 милиона лева за правата му, след като е свършил отлична работа.

Буш е истински трансферен удар на Стойчо Младенов и две мнения по този въпрос не може и да съществуват, защото головете и предлаганите милиони са доказателство, срещу което няма реална антитеза.

Ощр от категория Тема на деня