Намери ни
To Top

Спечелил 2 купи с ЦСКА се завръща на „Армията“

Бивш футболист на ЦСКА е пред повторно обличане на червената фланелка! На стадион „Българска армия“ от зимата почти сигурно ще играе за втори път досегашният вратар на Берое Иван Караджов. Караджата, който бе в ЦСКА от 2008 до 2011 г., се е скарал с треньора на заралии Петър Хубчев и макар все още да няма официално оповествянате на раздялата, тя се очаква до дни.
Караджов и колегите му записаха два поредни слаби резултата – 1:1 срещу Славия у дома и 0:1 срещу новака Хасково, заради което напрежението при зелените ескалира.

 ЦСКА се ослушва за ситуацията около вратаря и планира да го прибере през зимата. Караджов е рожба на „червената“ школа, а треньорът Стойчо Младенов и неговият щаб искат опитен вратар, който да пази през пролетния полусезон. В момента на „Армията“ няма конкуренция, след като Якуб Дивиш е без алтернатива, но при евентуална контузия „червените“ остават само с ветерана Стоян Колев. Чешкият вратар обаче си тръгна след Нова година. Дивиш е под наем на „Армията“, а неговият агент вече му търси нов отбор, където да продължи кариерата си.

С ЦСКА Караджов спечели по веднъж Купата и Суперкупата на България.

Изт.: „7 дни спорт“

Ощр от категория Футбол