Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2019/10/screenshot241407.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Гаврите не секват: пияният Боби Михайлов лъсна върху тениски с щампи „Имам проблем с алкохола“ (СНИМКИ/ВИДЕО) – Sportove
Намери ни
To Top

Гаврите не секват: пияният Боби Михайлов лъсна върху тениски с щампи „Имам проблем с алкохола“ (СНИМКИ/ВИДЕО)

Гаврите с Боби Михайлов продължават! Седмица, след като 14-годишното му управление в БФС приключи с оставка, феновете продължават да се подиграват на бившия вратар.

Из социалните мрежи се завътяха тениски с щампи с лика на Михайлов, които натякват за проблемите му с алкохола.

Доскорошният президент на футболната централа се прочу с пиянските си интервюта пред родните медии. Даже и колегите от световните издания имаха нещастието да го снимат на градус в Белград, където Михайлов бе изведен от пресконференцията след четиристранната среща между спортните лидери на България, Румъния, Сърбия и Гърция.


В интернет вече се въртят тениски, всяка от които е с тематичен надпис – „#Preslava“, „Всичко е 6“ и „I have a Drinking Problem“, пише „Флагман“.

Всичко това пресъздава настроенията на бившия президент на БФС – той никога не се свени да посегне към чашката, независимо колко е часът, а ищахът му към забавата, особено с прословутия си танц при изпълнение на чалгаджийката Преслава, винаги е актуален.

След оставката на Михайлов се появи и втори клип, на който бившият вратар се е разпищолил на дансинга на сватба, на която отново е във вихъра си (виж под снимките).

Ощр от категория Футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558