Намери ни
To Top

Вальо Братоев продължи с атаките срещу Пранди

Бившият волейболист от националния отбор Валентин Братоев пусна нов статус във Фейсбук след отпадането на България от европейското първенство. Волейболистите ни отстъпиха с 1:3 пред домакина Словения в Любляна  и напуснаха надпреварата още в 1/8-финалите. Минути след загубата Братоев, който беше освободен през лятото заедно с близнака си Георги и още трима играчи, пусна кратка публикация, адресирана най-вероятно към селекционера Силвано Пранди. Малко по-късно той допълни мисълта си с по-подробно мнение за станалото през лятото и вече недвусмислено нападна и италианския специалист.




Публикуваме без редакторска намеса:

„Нека синтезирам мисълта си по-подробно,за да бъде по-добре разбрана.Никой от 5мата освободени не си позволи да прави коментар за това,защо не сме там по време на състезанията,защото така е правилно,момчетата , които са там имаха нужда от спокойствие и да,ние помислихме и за тях въпреки че ни нямаше.Освободиха ни от националния отбор,няма драма,за съжаление винаги идва някой по-добър от теб,кофти е,но когато е така…..Пранди,който дойде в България 2009 година в моите очи се различава коренно от този,който е тук,уважавам го,защото той ми даде път във волейбола и съм му признателен,даде ми път защото тогава си го заслужих,даром не ми е дал нищо!

Човекът , който дойде тази година , дори не дойде да ни каже , защо ни освобождава,научихме го от преводача и тийм мениджър,а именно това,че другите момчета ни превъзхождат,което както казах вече,няма лошо(не летим в облаците че сме най- добрите и без нас видиш ли няма волейбол в България,знаем си нивото)Но когато го кажеш е редно да се аргументираш!Защото казват,че сме чепати и аз и брат ми и Николай ….. и ако този човек бе излязъл да каже “ С тях не мога да работя,пречат ми и не се вписват в колектива,аз лично няма какво да кажа,той е треньорът той решава каква група ще гради,ама не да ми вика ти технически не ставаш,защото това не е беше причината!

Така,е не перефразирайте казаното от мен или брат ми!Силвано е име,от близкото минало и аз дължа на него доста,но не на този Силвано,който бе на чело на България 2019,на него не дължа нищо,не и на човек който не можа да дойде да каже дори истината в очите на 5ма състезатели,които малко или много са си трошили кокалите 10 години , лишили са семействата си от тях оперирали са се по Н брой пъти.На него не дължа нищо!“.

Ощр от категория Водещи