Намери ни
To Top

Бареков остро: БТВ и Нова оглушаха за Домусчиев, който наричаше един бивш премиер началник

Моряците от кораба „Верила“ от БМФ на Домусчиеви брадърс – 17 българи и един украинец, сами са закупили един тон чист кокаин от Бразилия, натоварили са го и половин тон са стоварили на пристанище Квебек в Канада 20 дни по-късно.

После с още половин тон за 100 милиона евро са отплавали за Европа, където месец по-късно са заловени от ирландската полиция.

Братя Домусчиеви не знаят, не са чули и не са видели какво правят българските им подчинени на техния кораб.

Така изглежда най-големият международен скандал с българско участие от последния може би половин век според големите либерални медии БТВ и Нова ТВ, на която доскоро Кирил Домусчиев беше собственик.


Разбира се, г-н Домусчиев наричаше един бивш премиер „началник“, а той нямаше нищо против това. Чувал съм го с ушите си и от двамата, които намираха това обръщение за най-нормалното нещо на света – премиер да е началник на частния бизнес.

Бях възмутен до дън душа от тези фамилиарни обръщения на подчиненост, но това си е мой проблем, нали.

Сигурно така Домусчиев е наричал и Бил Клинтън, който бил негов „вдъхновител“, КОЙ знае?

Г-н Домусчиев е голям дарител за личната фондация на либералната икона Бил Клинтън и съпругата му Хилъри – истинско олицетворение на доминираната от либералните демократи „Дълбока държава“.

Българските либерални медии са ясни, а вие разчитайте на такива като мен и на BNEWS, за да научите истината без цензура, когато се потрудим да узнаем нещо важно за вас.

Така, както БТВ, НОВА и Домусчиеви брадърс разчитат на горките моряци, заделили 20-30 милиона евро от заплататите си за международни сделки с кокаин с колумбийската мафия!

Далеч по-интересна за медиите бе тази новина отпреди година – две.

„Милиардерът Кирил Домусчиев пръсна 1700000 € за частно парти на остров Миконос, раздаде 60000€ бакшиши.“ Халал да му е. Има бол – дал.

Сигурен съм, че и и политиците вече не помнят някога да са имали общ бизнес с Домусчиев и да са им викали „началници“. Гледам, и опозицията мълчи в Парламента. Даже и хипер реактивният Иван Гешев се ослушва, а колегата му и.ф. Сарафов вероятно е запразнил с коледни банкети на прокурорската вила в Боровец.

Да се надяваме на ирландското правосъдие и тамошните колеги от Irish times за по-обективна информация.

Николай Бареков

Ощр от категория Водещи