Намери ни
To Top

Мендилибар: Не очаквах, че можем да стигнем толкова далеч

Старши треньорът на Олимпиакос – Хосе Луис Мендилибар, коментира победата в срещата-реванш от полуфиналите на Лигата на конференциите срещу тима на Астън Вила с 2:0, благодарение на която гърците се класираха във финалния мач от турнира.

“Когато пристигнах в Олимпиакос, не очаквах, че можем да стигнем толкова далеч в Европа.


Събирах информация за отбора. Както и да е, аз бавно започнах да вярвам, че можем да се справим добре в първенството и в Европа. Работихме добре, играхме добре и заслужихме да сме на финал. Искам да благодаря на клуба, че ми даде възможността да съм тук”, каза Мендилибар.

На финала “елините” ще се изправят срещу отбора на Фиорентина, който ще спори за отличието за втора поредна година. Мачът е на 29 май (сряда) и ще бъде именно на гръцка земя – на стадиона на кръвния враг от АЕК – “Агия София”.

Последвайте каналите ни в:


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558